Wijtman Sport

Complete strategie en profilering voor 10 nieuwe sportwinkels

Branding

Strategie

Onze uitdaging

Ruim 10 sportwinkels waren een onderdeel van een landelijke franchiseorganisatie. De ondernemer achter deze winkels wilde een complete rebranding en strategie om hierna als nieuwe eenheid van 10 sportwinkels door te pakken. Binnen slechts 4 maanden moesten alle online uitingen en alle fysieke winkels omgetoverd worden tot een nieuwe organisatie.

Onze aanpak

De uitdaging kon beginnen. Met een uitgebreide planning voor 4 maanden, hebben we van dag tot dag enorme stappen gezet. Gestart met verschillende sessies om tot een sterke merkidentiteit te komen, waarna al onze afdelingen parallel aan elkaar werkten om zo nog voor alle openingsdata de huisstijl elementen, videografie, social media kanalen, campagnes, medewerkers en fysieke winkels gereed te hebben.

Resultaat

Van de kleinste prijskaartjes in de winkels en een offline strategie, tot een complete brandmovie en designs voor een online webshop. Binnen de deadline hebben wij samen met de werkgroep van Wijtman Sport de sportketen online en offline geheel op de kaart weten te zetten. Verder hebben we de organisatie geholpen bij de volledige opstart op het gebied van marketing. Voor sportartikelen ga je nu naar Wijtman Sport!

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!