corona cases

Meer dan 200 bestellingen in één weekend met eigen bestelsysteem

Eigen bestelsysteem

De maatregelen rondom het coronavirus maakte het voor Grand Café 1837 ineens erg lastig. Het restaurant moest sluiten en alle feesten en partijen werden gecanceld. Direct zijn we met elkaar in gesprek gegaan om oplossingen te bedenken. Al snel kwamen we uit op het idee om ‘afhalen’ mogelijk te maken. Niet zomaar afhalen, maar een echte ‘drive-thru’.

Binnen 2 dagen hebben we een compleet online bestelsysteem ontwikkeld. De hoge commissies bij bezorgapps zoals Thuisbezorgd konden daarom voorkomen worden. Het is mogelijk om tientallen gerechten voor lunch of diner te bestellen, volledig in de huisstijl. Hierbij kan direct online afgerekend worden. Erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor desktop, tablet en mobiel. Een tip vanuit ons trouwens: De 1837 burger! 

Resultaat

Na een tactische bekendmaking op Social Media stond het dashboard al snel roodgloeiend. Ruim 200 bestellingen in één weekend en zelfs meer omzet op een maandag, dan voor de coronacrisis. Daar wordt iedereen toch blij van?

Erg blij met het resultaat van onze ☀️1837 DriveThru webshop geheel in stijl met onze website! In zeer korte tijd gekomen tot dit resultaat. Mario en Roy communiceren in korte lijnen, snel en duidelijk. Zelfs in het weekend toen we live gingen bereikbaar. Mario en Roy zorgen voor een mooi design, zijn sociaal én zorgen dat de webshop goed functioneert tot in elk klein detail. Voor grote of kleine projecten, als je opzoek bent naar kwaliteit!

bekijk project ik wil dit ook
eigen bestelsysteem