corona cases

Ruim 60.000 weergaven met video campagne voor take-away

Videocampagne via Instagram

Een compleet nieuw foodconcept opende in februari haar deuren in Rotterdam. RV Webdiensten verzorgt vanaf het begin de Social Media, videografie, fotografie, website en meer. Vlak voor de coronacrisis ontstond er een ware hype rondom Kiiro, het enige Japanese Curry House in Nederland. Helaas moest het al snel de deuren sluiten wegens de maatregelen van het coronavirus. Maar stil zitten was zeker geen optie.

Online bestellen via een eigen module op de website of via drie bezorgapps was al snel mogelijk. Op deze manier kon iedereen nog gewoon zijn of haar favoriete Japanse curry afhalen of laten bezorgen. 

Om het take-away begrip te promoten onder huidige volgers, maar ook de lokale doelgroep, creëerden we een videocampagne op Social Media. De lokale omgeving moest geïnspireerd worden om even een ‘ommetje te maken’ langs Kiiro. Binnen 2 dagen van een script uitwerken tot het starten van de campagne, we gingen live! 

Resultaat

Een promotie van 3 dagen waarin we maar liefst 60.000 lokale Instagram-gebruikers uit de directe omgeving wisten te bereiken. Honderden leuke reacties over de video, maar ook vooral over de manier waarop het afhalen werd gepromoot. Reden voor veel bezoekers om een heerlijke Japanse Curry online te bestellen. 

ik wil dit ook