WAAR WIJ GOED IN ZIJN.

Websites & Webshops.

De websites en webshops van rvwebdiensten zijn altijd overzichtelijk, perfect leesbaar en uitstekend te navigeren vanaf elk apparaat. Denk hierbij aan smartphones, laptops, tablets en desktops. Meer dan 60% van al het wereldwijde internetverkeer vindt tegenwoordig nou eenmaal plaats via een mobiel apparaat. 

Onze extra mogelijkheden zijn eindeloos. Foto- en videobewerking, koppeling van software, snelle hosting, zakelijk e-mailen en professionele webteksten. Samen met jou maken wij jouw passie online een realiteit. Want hoe leuk is dat, je eigen website!

LEES MEER

SOCIAL MEDIA.

Anno 2016 is het onvermijdelijk om zonder Social Media een bedrijf te voeren. Het is echter geen schande als er echt geen tijd of kennis voor is om dit goed te doen. Heeft jouw bedrijf het te druk met de uitvoering van de door het bedrijf verrichte kernzaken? Wij vinden dat Social Media tegenwoordig ook als kernzaak gezien moet worden!

 

Om deze reden managen wij op dit moment de Social Media accounts van verschillende bedrijven. Wij zorgen voor de regelmatige plaatsing van nieuwe (hippe) content, genereren meer publiek, regelen effectieve promotie en maken een binding met bestaande klanten. Van evenementenbureau’s, cafetaria’s en hotels, tot hoveniersbedrijven, wij hebben al veel ervaring. Neem gerust contact op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

ONLINE STRATEGIE.

De juiste teksten op je website kunnen het verschil maken tussen een nieuwe klant of niet. Ook is de inhoud van je site zeer belangrijk voor het hoger komen in Google’s zoekresultaten, zodat nog meer klanten je kunnen vinden. Het schrijven van goede teksten en het verzamelen van kwalitatieve links kost veel tijd, maar wij kunnen die belangrijke klusjes voor je uitvoeren.

LEES MEER

“Wij geven élk soort bedrijf de kans om online haar boodschap te kunnen overbrengen. Is jouw bedrijf de volgende?  Begin het avontuur of breng jouw huidige bedrijf naar een next level.”

Over onze diensten..

 • RV webdiensten heeft voor ons de website en het bedrijslogo gemaakt. Bij het ontwerpen en uitvoeren stonden interesse en inleving in het vak osteopathie centraal. Ook de korte lijnen in de communicatie en de snelle reactie bij aanpassingen zijn goed en professioneel geregeld. Kortom met deze goede service een mooi resultaat. 

  Britta Tacq

  EigenaarDierenosteopaat Rotterdam

  Britta Tacq
 • RV Webdiensten heeft voor mijn atelier Le Fil Violet een prachtige website gemaakt. De indeling, uitstraling en kleurstelling sluiten volledig aan bij mijn wensen. Ik kan me zo professioneel presenteren naar mijn klanten. RV Webdiensten heeft ook het logo ontworpen. Ik kan iedereen RV Webdiensten aanbevelen. Het bedrijf luistert goed naar de vraagstelling maar komt ook zelf met goede aanvullingen en creatieve ideeën.

  Petra Dijkgraaf

  EigenaarLe Fil Violet

  Petra Dijkgraaf
 • RV Webdiensten heeft voor SVR Loonbedrijf ons top geholpen met verschillende zaken. Zo hebben zij een gloednieuwe site gemaakt, een nieuwe huisstijl ontwikkeld en ons online op de kaart gezet. Het directe contact met Roy Vathorst is erg handig en werkt fijn voor als we iets willen aanpassen. RV Webdiensten is, naar onze mening, zeker een aanrader om zaken mee te doen.

  Sebastiaan van Ruijven

  EigenaarSVR Loonbedrijf

  Sebastiaan van Ruijven
 • Onze website voor 'Events in Motion' is door RV Webdiensten helemaal in een fris nieuw jasje gestoken. Ze hebben goed meegedacht. Het contact gaat snel en prettig. En zo zijn we snel tot een goed eindresultaat gekomen.

  Tycho van der Wiel

  Oprichter en eigenaarEvents in Motion

  Tycho van der Wiel
 • Bij een nieuwe organisatie opzet was ook een nieuwe website een vereiste. Hoewel van onze kant de plannen nog niet gelijk helder waren zijn we in samenwerking met RV Webdiensten aan het werk gegaan. Hun leuke ideeën konden snel geïmplementeerd worden. Ook onze input werd snel en vakkundig tot een voorbeeld uitgewerkt. Het is een mooi gezamenlijk product geworden waarmee we klaar zijn voor de toekomst.

  Erik Schoormans

  EigenaarPeutersporten Nederland

  Erik Schoormans
 • Als edelsmid was ik op zoek naar een bedrijf die mijn oude website een nieuwe creatieve uitstraling kon geven. RV Webdiensten heeft dit fantastisch gedaan! Zij voelen goed aan waar de klant naar op zoek is; leveren een snelle service en hebben van mijn site een mooi visitekaartje gemaakt. Ook voor het omzetten van mijn domeinnaam en het aanpassen van mijn logo kon ik bij ze terecht.

  Irene Cornel

  EigenaarEdelsmid & Beeldend Kunstenaar

  Irene Cornel
 • RV Webdiensten heeft een prachtige website voor onze 5 vestigingen gemaakt. Er werd geluisterd naar onze wensen, ze hebben alles meegenomen van de oude website, dachten mee, en hebben alle laatste stukjes tot in detail aangepast zoals we het graag wilde zien. En dat alles voor een schappelijke prijs.

  Marcel Vos

  EigenaarBlueSun Zonnestudio's B.V.

  Marcel Vos