Waarom wij bij jou passen!

Met ondenkbaar veel kennis over de ‘nieuwe internetwereld’ en het uitblinken op internet, zijn wij in staat om toegevoegde waarde te leveren aan kleine start-ups tot aan de grootste bedrijven van Nederland. Bovendien beschikken wij, ondanks onze leeftijd, al over jarenlange ervaring en hebben wij al voor en met tientallen bedrijven gewerkt. Naast het feit dat wij onze hobby altijd met ontzettend veel plezier en passie uitvoeren, zijn er nog wat voordelen aan ons..

Wij zijn geen parkeerautomaat

Bij ons betaal je nooit voor iets waarvan je het niet waard vind. En.. nooit boven jouw budget. Voor ons staat namelijk voorop dat elk bedrijf zijn boodschap op de juiste manier kan overbrengen op het internet.

Tuinslang.

Als er iets flexibel en makkelijk is in zijn omgaan, zijn wij dat. Of het nou om de communicatie gaat, of het ontwikkelingsproces.. wij zorgen dat het voor beide partijen makkelijk, maar effectief verloopt.

Wij lijken op de belastingdienst

Ga jij met ons in zee? Dan kom je nooit meer van ons af (knipoog). Wij leveren geen diensten, waarna je nooit meer van ons hoort. Wij denken namelijk met je mee, houden contact én zullen altijd paraat staan wanneer jij ons nodig hebt.

Een vraag of jouw idee vertellen?

Klik maar..

Over ons

Er valt héél veel over ons te vertellen.

0

Ideeën

0

Pizza's

0

Lachmomenten