RESPONSIVE DESIGNS

Onze websites en webshops zijn altijd overzichtelijk, perfect leesbaar en uitstekend te navigeren vanaf elk apparaat. Denk hierbij aan smartphones, laptops, tablets en desktops. Meer dan 40% van al het wereldwijde internetverkeer vindt tegenwoordig plaats via een mobiel apparaat. Als een bezoeker op een mobiel apparaat een slechte gebruikerservaring met jouw website heeft, kan dit tot gevolg hebben dat men de webpagina in het vervolg niet meer zal raadplegen. Naar onze mening is iedere bezoeker er één. Om deze reden moet iedere bezoeker vanaf seconde 1 worden gezien en behandeld als een potentiële klant. Hierbij is responsive design een prioriteit, waardoor jouw website te allen tijde aantrekkelijk blijft.

..van de Nederlanders met internet zoekt meer op hun smartphone dan op een computer

EXTRA MOGELIJKHEDEN

HOSTING

Uw eigen domeinnaam ondergebracht op de allersnelste en meest betrouwbare servers. Meerdere domeinnamen doorverwijzen naar jouw website? Alles kan!

Zakelijk e-mailen

Van het e-mailen met een zakelijk mailadres tot gecompliceerde e-mailmarketing en het versturen van nieuwsbrieven.

Software

Van voorraad- en betalingssystemen tot e-commerce met behulp van verhuursoftware. Wij koppelen de meest complexe systemen aan jouw website.

WEBTEKSTEN

Wij hebben nauw contact met specialisten in webteksten. Weet jij precies jouw bedrijf te beschrijven, maar kan je het niet professioneel uittypen? Wij doen het voor je.

WAT RODDELS OVER ONS..

“Bij een nieuwe organisatie opzet was ook een nieuwe website een vereiste. Hoewel van onze kant de plannen nog niet gelijk helder waren zijn we in samenwerking met RV Webdiensten aan het werk gegaan. Hun leuke ideeën konden snel geïmplementeerd worden. Ook onze input werd snel en vakkundig tot een voorbeeld uitgewerkt. Het is een mooi gezamenlijk product geworden waarmee we klaar zijn voor de toekomst.”

– Erik Schoormans (www.peutersporten.nl)

“Onze website voor ‘Events in Motion’ is door RV Webdiensten helemaal in een fris nieuw jasje gestoken. Ze hebben goed meegedacht. Het contact gaat snel en prettig. En zo zijn we snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

– Tycho van der Wiel (www.eventsinmotion.nl)

“Als edelsmid was ik op zoek naar een bedrijf die mijn oude website een nieuwe creatieve uitstraling kon geven. RV Webdiensten heeft dit fantastisch gedaan! Zij voelen goed aan waar de klant naar op zoek is; leveren een snelle service en hebben van mijn site een mooi visitekaartje gemaakt. Ook voor het omzetten van mijn domeinnaam en het aanpassen van mijn logo kon ik bij ze terecht.”

– Irene Cornel (www.irenecornel.nl)

“RV Webdiensten heeft een prachtige website voor onze 5 vestigingen gemaakt. Er werd geluisterd naar onze wensen, ze hebben alles meegenomen van de oude website, dachten mee, en hebben alle laatste stukjes tot in detail aangepast zoals we het graag wilde zien. En dat alles voor een schappelijke prijs.”

– Marcel Vos (www.bluesun.nl)

“RV Webdiensten heeft voor SVR Loonbedrijf ons top geholpen met verschillende zaken. Zo hebben zij een gloednieuwe site gemaakt, een nieuwe huisstijl ontwikkeld en ons online op de kaart gezet. Het directe contact met Roy Vathorst is erg handig en werkt fijn voor als we iets willen aanpassen. RV Webdiensten is, naar onze mening, zeker een aanrader om zaken mee te doen.”

– Sebastiaan van Ruijven (www.svrloonbedrijf.nl)